divendres, 28 de febrer de 2014

A LA MEMÒRIA DE JOSEP MOLL PONSAvui de matinada, a l’edat de 79, ens ha deixat de forma sobtada en Bep Moll. La seva família i els seus amics tenim el buit de la seva absència que intentarem conhortar amb el seu record. Record que  guardarem en la memòria dels grans Amics de la Mar que ja ens han deixat. 


Quan una persona que coneixem i estimam ens deixa sempre vénen a la nostra ment imatges, records i paraules dels dies passats amb ell.


 Imatges que no s’esborraran de navegades amb el seu bot, l’"Orsay", per aigües de Ciutadella i Fornells. Dels dies passats a Barcelona amb l’"Orsay" cenyint entre els grans velers durant el Festival de la Mar, com diu la cançó “petita barca, però valenta”, en Bep la governava amb mà ferma a l’arjau.
Records que quedaran a la memòria dels Amics de la Mar d’en Bep restaurant el seu bot al pati de ca seva, d’en Bep fabricant centenars de claus d’aram, ben quadrats i de tota mida, per reclavar el nostre llaüt “Besitos” i darrerament en Bep restaurant la tèquina “Campanera”.
Paraules de coratge que des dels inicis de l’Associació ens ha deixat en Bep, paraules d’estimació cap al patrimoni marítim, la mar i la seva gent. 


Descansa en pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per aquestes imatges i paraules que mostren l’estimació que sentíeu cap al nostre pare i que tant ens han reconfortat.
Els amics de la mar li heu donat molta vida, la mar i la seva barca l’ omplien. Ell esteia orgullós de l’ Orsay. Llàstima que la família no fóssim massa mariners, però voltros, els seus amics de la mar, ens vau suplir, acompanyant-lo en el que era un plaer per a ell.

Que navegui en calma en l’eternitat.
Gràcies.
Família Moll Pons