dimecres, 28 de juny del 2017

29 TROBADA DE BARQUES CLÀSSIQUES. FORNELLS 2017

Un any més hem programat per al segon cap de setmana de juliol, els dies 7, 8 i 9, la Trobada de Barques Clàssiques al port de Fornells.



Enguany tenim previst que, a més de les barques locals del port Fornells, Maó i Ciutadella, venguin dos sardinals de la Cataluna Nord, dos llaüts de Mallorca i el sardinal "Sa Rata"  que ja ha vingut a Fornells molts anys i repeteix un any més.

El format de la Trobada és el mateix dels altres anys:
El divendres capvespre una xerrada al castell de Sant Antoni sobre "El llaüt Notre Dame de Consolation, un monument històric a l'aigua" a càrrec de Ricard Cassoly, patró d'aquest llaüt participant a la trobada.

El dissabte capvespre, després de rebre totes les embarcacions inscrites, a les 17'30 es sortirà a navegar per la badia. La jornada s'acabarà als Vivers amb una fritada de peix acompanyats pel so de cançons marineres.


Per acabar, el diumenge 9 de juliol a les 10'30 del matí es tornarà a sortir a navegar per la badia i a les 13'30, al restaurant de ses Salines dinarem totes les tripulacions i amics, i s'entregaran els records de la trobada.