dimarts, 1 d’abril del 2014

CICLE DE CINEMA I EL MAR


CICLE DE CINEMA I EL MAR


DIVENDRES 11 D'ABRIL
20 hores a la Caseta de Comandància.

"Atando Cabos" (
TheShipping News) : Pel·lícula de Lasse Hallström (107 min.)






Atando Cabos (TheShipping News), és un drama basat en la novel·la de Anniie Proulx, guanyadora del premi Pulitzer. Es va estrenar a Espanya el març de 2002 i va ser dirigida per Lasse Hallström i protagonitzada per Kevin Spacey, Julianne Moore, Cate Blanchett i Judi Dench.


 ARGUMENT:
Quan Quoyle ( Kevin Spacey ), un solitari habitant de la ciutat de Nova York, perd la seva dona, de la qual ja vivia separat, en un tràgic accident de cotxe, la seva vida canviarà per sempre. Abatut pel dolor i el record de la seva dona decideix mudar-se, al costat de la seva tia i la seva filla, a Terranova, a la misteriosa llar dels seus avantpassats.


Al petit port pesquer de Killick-Claw , Quoyle aconsegueix una feina com a reporter al diari de la localitat, The Gammy Bird. Amb cada article que escriu  creix encara més la seva percepció d'aquesta peculiar comunitat, al costat de la pròpia percepció que s'anirà forjant sobre si mateix.


De manera gradual, va naixent un romanç amb Wavey Prowse (Julianne Moore), una dona que viu amb els seus propis dimonis personals.


Mentre es va muntant la seva nova vida a Terranova (una població màgica i de intrigant bellesa i alhora de dures condicions meteorològiques ) Quoyle es transforma en una nova persona, intentant oblidar els fantasmes del passat i seguir endavant amb la seva nova vida.