divendres, 3 de setembre del 2010

"Sa Rata" a la regata d'Stintino

Els passats dies 27, 28 i 29 d’agost va tenir lloc la “28 Regata della Vela Latina. Trofeo Presidente della Repubblica” a Stintino (Cerdenya).
Entre les vint-i-vuit embarcacions incrites hi havia el sardinal “Sa Rata” d’Emili Armengol.
"Sa Rata" havia participat el mes de juliol a la trobada de Fornells i va quedar tot l'estiu amarrada al port de Maó per poder salpar cap a Cerdenya la darrera setmana d'agost.
No és la primera vegada que “Sa Rata” participa a la regata d’Stintino. N’Emili ja coneix bé les aigües del nord de Cerdenya.
Algunes barques participants amarrades.
Sa Rata
El patró: Emili Armengol.
La tripulació: N’Albert i en Pere.
El dissabte es va incorporar en Bep com a tercer mariner.
La regata va constar de dues proves, el divendres 27 i el dissabte 28, però degut a les dures condicions de vent del dissabte (d’entrada l’organització va exigir dur l’armilla salvavides durant la regata), la prova es va suspendre i es va posposar pel diumenge 29.
Moments de la regata.
Ara la bandera d’Amics de la Mar de Menorca està exposada al local de l’organització (fixau-vos amb la bandera de Mallorca duita per “La Balear” just fa uns tres anys).
Gràcies Emili per totes les facilitats que ens vas donar.

4 comentaris:

Jamma Peix s.l ha dit...

Heu vist les barques amarrades al moll totes juntes??? Igual que Fornells!! jajajaj, pot ser l'any que ve hi podem enviar els politics que ho vaigin a veure !! :)

Jaume Rosselló ha dit...

Molt interessant i molt maques les imatges. Com som nou en el "mundillo" de la vela llatina no vos conec personalment, però esper que algun dia sí ens coneixerem. Aquest cap de setmana tenim a Mallorca dos dies de navegació amb motiu de la Diada de Mallorca. Hi participaré amb el llaüt Alzina i si faig alguna foto ja la penjaré al meu blog. Gràcies i salut!

apolo ha dit...

Molt bè al.lots que la bandera dels Amics estigui present a Stintino ha de ser motiu d'orgull per a tots nosaltres, però sense oblidar que gracies a en Emili i en Bep ha estat possibe.
Ho teniu tot pagat!!
Heeeeeiiii, que es broma!!s

Anònim ha dit...

Sa Rata és sens dubte la barca més dinàmica de la nostra flota, ... i els seus tripulants també.

Antoni Josep Munar Reus.