dijous, 9 de juny del 2011

23 TROBADA DE BARQUES CLÀSSIQUES DE MENORCA

Cartell anunciador de la trobada obra de Susana Solano.

PROGRAMA D'ACTIVITATS
Divendres 8 de juliol.
-20h Conferència: Patrimoni maítim, patrimoni etnològic, a càrrec d'Adolf Sintes, autor del llibre "Mestres d'aixa menorquins, de la tèquina al bergntí. Lloc: Caseta del Contramestre

Dissabte 9 de juliol.
-Matí: Recepció dels participants.
-15'30 h. Reunió de patrons a l'envelat de l'associació a la plaça de s’Algaret.
-16'30 h. Sortida a navegar per la badia.
-21’30 h. Festa marinera a la platgeta d’”Es Vivers”.

Diumenge 11 de juliol.
-11 h. Sortida a navegar per la badia.
-14’30 h. Dinar i lliurament de records de la trobada al restaurant Ses Salines
(S'ha de confirmar l'assistència al dinar i fer la reserva dels menús abans de dia 5 de juliol, preu 20 €).


INFORMACIONS
- Els propietaris de les embarcacions que vulguin participar a la trobada ho han de comunicar prèviament a la nostra associació per tal tenir previst els llocs d'amarratge, la seguretat de la trobada i els records que es donaran. El termini d’inscripció acaba dia 30 de juny.
- Totes les embarcacions participants a la trobada han de tenir la documentació en regla, disposar del seu material de salvament complet segons la categoria i assegurança.
- Si degut a les dimensions de l'embarcació, falta de motor, o altres causes s'ha de traslladar per terra alguna barca, la nostra associació ofereix un remolc per al transport per carretera (per confirmar-ho posau-vos en contacte amb l'associació).
- Per a les embarcacions que es desplacin des de Mallorca la Companyia Iscomar subvenciona el passatge i el transport del remolc amb la barca (per confirmar-ho posau-vos en contacte amb l'associació).
-A la vostra disposició hi ha hotels i apartaments col•laboradors de la trobada, situats bé al centre del port, ofereixen descomptes als participants. Per més informació posau-vos en contacte amb:
Hostal La Palma: 971376487-971376634
Hostal S'Algaret: 971376552-971376499
Sa Nansa: 971376512


- Amics de la Mar de Menorca i les persones o entitats col•laboradores d'aquesta trobada no assumeixen cap responsabilitat per qualsevol accident o incident, pèrdues, danys o molèsties que es puguin originar com a conseqüència de la seva celebració. Tots el participants d'aquesta trobada assumeixen els riscos i es responsabilitzen.